Író – olvasó találkozó Bosnyák Viktóriával és Dudás Győzővel

A mai napon meseszerű élményben volt részük iskolánk alsós tanulóinak és a meghívott leendő elsős nagycsoportos óvodásoknak. Író-olvasó találkozóra hívtuk iskolánkba a tanulóink körében méltán népszerű Tündérboszorkány regény szerzőjét Bosnyák Viktória írónőt és a könyveit illusztráló Dudás Győzőt, akinek csupa érzelem rajzai teszik kedvessé, átélhetővé az írónő köteteit.

Az előadás előtt izgatott kisdiákok vidám zsivaja töltötte be a tornatermet. Néhányan hónuk alatt szorongatva az írónő könyveivel érkeztek, mások kíváncsi tekintettel várták a találkozást.

A jó hangulatú beszélgetés során megismerhettük az egyes regények hátterét, bepillantást nyerhettünk az írónő képzeletvilágába. Az óvodások a Jó éjszakát, kisszívem című könyvével ismerkedhettek meg, egy kis vidám játékkal fűszerezve. A 3-4. évfolyamosok Tengernyi kalanddal gazdagodtak, míg az 1-2. évfolyamosok mókás történeten keresztül ismerkedtek meg a kis Sáfránnyal és a Szörnyanyákkal.

Köszönjük ezt a csodálatos napot, hiszen kortárs íróval találkozni mindig egy különleges élmény felnőttnek, gyereknek egyaránt.

Comments are closed.