Télűző farsangi mulatság az iskolában

Idén a szülők és a pedagógusok kérésének megfelelően külön napon rendeztük meg az alsó és a felső tagozatosok farsangi bálját. A fellépők ebben a formában sokkal kényelmesebben fértek el az osztálytermekben és láthatóan a szülők is elégedettek voltak a változásokkal. Tovább emelte a résztvevők hangulatát, hogy a nagymamák és az anyukák sok finom süteménnyel gondoskodtak a tánc közben elvesztett kalóriák pótlásáról. 

Az alsós diákok fergeteges báli hangulatot varázsoltak az aulába mindenki nagy örömére. A tanítónők alkotó fantáziája ismét szárnyalt az előadásokon. Volt, aki az ötlet dús jelmezek és koreográfiák megalkotásán túl, még a szülőket is bevonta az osztály fellépésének színesítésébe.

Nagy érdeklődés kísérte iskolánk felső tagozatosainak farsangi bálját is. A rendezvény újdonsága volt a digitális lehetőségek beépítése a produkciókba. Jól szórakoztunk azon az előadáson is, ahol az egyik osztály a Jótékonysági bálon már előadott keringőt pizsamába bújva táncolta el. A koreográfiák és jelmezek az osztályfőnökök és a diákok kreatív közös alkotásaként formálódtak ki. A bál jelmezes diszkóval zárult.

Köszönjük a szülők segítségét, Pásztó Város Önkormányzatának támogatását, az iskolai Diákönkormányzat szervező tevékenységét és a pedagógusok felkészítő munkáját!

Comments are closed.