Elektronikus ügyintézés - nyitólap

Rólunk

Pedagógiai munkánk alapja a humánum, az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség, a kreativitás
és a nyitottság.

Szemléletünkben és tevékenységi rendszereinkben a gyermekközpontúság
a meghatározó. A tanulók képességeinek megfelelő legjobb eredmény elérésére, az egyéni bánásmód fejlesztésére törekszünk.

Az iskolából kikerülő tanulók szociálisan fejlett, edzett, egészséges, jó kommunikációs készséggel rendelkező fiatalok legyenek.

Szeretnénk megőrizni iskolánk kulturált környezetét és jól felszereltségét.

Archívum

Naptár

Tanév végi tájékoztató

Zeneiskolai beiratkozási információk

Zsigmond Király Általános Iskola Rajeczky Benjamin Alapfokú Művészeti Iskola Tagintézménye

Felvételt hirdet

a 2020/2021-es tanévre  az alábbi tanszakokra:  

Cselló,  Furulya,  Fuvola,  Fagott,  Gitár,  Hegedű,  Klarinét,  Magánének,  Népi ének,  Népi brácsa, Népi bőgő,  Népi hegedű,  Népi furulya,  Oboa,  Szaxofon,  Zongora,  Trombita,  Vadászkürt,  Szintetizátor,Zenei előképző,  Képzőművészet grafika

Bővebben>>>

Egyéni tanulói munkarend

Beiratkozás a 2020-2021. tanévre

FELHÍVÁS BEIRATKOZÁSRA

FELHÍVÁS BEIRATKOZÁSRA

BEIRATKOZÁSI INFORMÁCIÓK

BEIRATKOZÁSI INFORMÁCIÓK

  

Tájékoztató

          

Újra taroltak a Zsigmondosok!

ZRÍNYI ILONA MATEMATIKAVERSENY
MEGYEI FORDULÓ EREDMÉNYHIRDETÉSE

Izgalommal és kíváncsisággal érkeztünk meg a balassagyarmati Szabó Lőrinc Általános Iskolába a Zrínyi Matematikaverseny megyei eredményhirdetésére.

A díjátadóra 2020.03.06-án 15 órakor került sor….

Bővebben>>>Hírek>>Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

Télűző farsangi mulatság az iskolában

Idén a szülők és a pedagógusok kérésének megfelelően külön napon rendeztük meg az alsó és a felső tagozatosok farsangi bálját. A fellépők ebben a formában sokkal kényelmesebben fértek el az osztálytermekben és láthatóan a szülők is elégedettek voltak a változásokkal. Tovább emelte a résztvevők hangulatát, hogy a nagymamák és az anyukák sok finom süteménnyel gondoskodtak a tánc közben elvesztett kalóriák pótlásáról. 

Az alsós diákok fergeteges báli hangulatot varázsoltak az aulába mindenki nagy örömére. A tanítónők alkotó fantáziája ismét szárnyalt az előadásokon. Volt, aki az ötlet dús jelmezek és koreográfiák megalkotásán túl, még a szülőket is bevonta az osztály fellépésének színesítésébe.

Nagy érdeklődés kísérte iskolánk felső tagozatosainak farsangi bálját is. A rendezvény újdonsága volt a digitális lehetőségek beépítése a produkciókba. Jól szórakoztunk azon az előadáson is, ahol az egyik osztály a Jótékonysági bálon már előadott keringőt pizsamába bújva táncolta el. A koreográfiák és jelmezek az osztályfőnökök és a diákok kreatív közös alkotásaként formálódtak ki. A bál jelmezes diszkóval zárult.

Köszönjük a szülők segítségét, Pásztó Város Önkormányzatának támogatását, az iskolai Diákönkormányzat szervező tevékenységét és a pedagógusok felkészítő munkáját!

Karácsonyi varázslat

Az adventtel elkezdődik az emberek életében a várakozás, az ünnepekre való felkészülés időszaka. A karácsony igazi üzenete az elmúlt évek során kicsit halványult, melyen igazán azzal tudunk változtatni, hogy ha a karácsonyfa alá az ajándékokkal együtt elhelyezzük a szívünkben lévő szeretetet is.

Az illatok, az ízek, a fények, az ünnepi dekorációk segítenek ünneplőbe öltöztetni a lelkünket,…

 

 

Bővebben>>>Hírek>>Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

TANTEREM

E-KRETA bejelentkezés